Familia vrea dreptate: Fiica bărbatului care a murit după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată (VIDEO)

Familia vrea dreptate: Fiica bărbatului care a murit după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată (VIDEO)

Fiica bărbatului care a murit cu zile în Spitalul de Arşi după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată. Femeia a fost audiată în dosarul morţii tatălui ei. ”Ruşine! Nu şi-au făcut datoria”, au fost cuvintele grele adresate de aceasta autorităţilor. Secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi a fost închisă în urma controalelor Ministerului Sănătăţii, informează B1 TV.

Fiica lui Tudor Badea nu-şi revine din şoc după ce şi-a văzut tatăl pe patul de spital, cu rănile acoperite de viermi. Ea s-a arătat revoltată că părintele său a fost nevoit să îndure asemenea suferinţe tocmai într-un loc din care ar fi trebuit să plece sănătos. De vină sunt medicii Spitalului de Arşi care nu şi-au făcut datoria, a acuzat, printre lacrimi, femeia.

Familia vrea dreptate: Fiica bărbatului care a murit după ce rănile i-au fost mâncate de larve dă spitalul în judecată

#DIRECT_ONE_59tiv8#

Şi celelalte rude ale bolnavului care a pierit răpus de infecţii au fost audiate de poliţiştii Serviciului Omoruri.

Familia vrea să se facă dreptate şi a anunţat că dă Spitalul de Arşi în judecată, însă, pentru moment, rudele nu au anunţat ce sumă vor ca despăgubire.

Cazul bărbatului decedat pe patul de spital sub ochii medicilor nu este singular. Tot la Spitalul de Arşi, o femeie a murit după ce a primit o grupă de sânge greșită.

Secţia de terapie intensivă a acestei unităţi medicale a fost închisă după ce Ministrul Vlad Voiculescu a făcut un control în miez de noapte. Între timp, Ministerul Sănătăţii a anunţat că a alocat 100.000 de euro pentru igienizare, dezinfecţie şi reparaţii.