Femeia cu macetă a fost reținută de Poliție. Cine este agresoarea din traficul bucureștean (VIDEO)

Femeia cu macetă a fost reținută de Poliție. Cine este agresoarea din traficul bucureștean (VIDEO)

La o zi după ce bărbatul în vârstă de 30 de ani, care a atacat cu o crosă de golf mașina unui alt participant la trafic, a fost reținut, și femeia care a scos maceta a fost ridicată de Poliție, pentru a da explicații.

Cercetările în cazul desprins parcă din Vestul sălbatic, cu accente comice, de Cascadorii Râsului, se desfășoară la Secția 7 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cine este femeia cu macetă, din traficul bucureșean

Tânăra care a ieșit din mașină pentru „a ajuta” șoferul BMW-ului, pentru intimidarea bărbatului din Dacia Logan, este o tânără din 22 de ani. Ea a amenințat un participant la trafic cu maceta și a lovit mașina cu piciorul.

Celălalt agresor are 30 de ani și a fost reținut marți, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Tânăra în vârstă de 22 de ani este iubita șoferului BMW-ului. Ea recunoaște că este o femeie agresivă, prin intermediul postărilor din social media.

Persoana vătămată este un bărbat în vârstă de 35 de ani. El a fost audiat, iar inițial, nu a vrut să depună plângere penală. În cele din urmă, a depus plângerea luni, potrivit unui comunicat al Poliției.Violențele au avut loc pe Șoseaua Colentina, în jurul orei 21:00.