Fetița din Petroșani, dispărută de o săptămână, a fost găsită (VIDEO)

Fetița din Petroșani, dispărută de o săptămână, a fost găsită (VIDEO)

După zile de coşmar pentru părinţi şi zeci de ore de căutări pentru autorități, fetița de șapte ani, din Petroşani, care dispăruse din faţa blocului în urmă cu o săptămână a fost găsită de poliţişti. Copila se afla la 12 kilometri de casă, într-un cămin dezafectat din orasul Vulcan, în compania bărbatului alături de care fusese zărita ultima oară de cunoscuți, informează B1 TV. Autorităţile spun că, la prima vedere, fetiţa nu a păţiti nimic, însă a fost transportată la spital pentru investigaţii.

O săptămână părinții nu au știut nimic de fetiță. Copila în vârstă de șapte ani a dispărut brusc de acasă, din Petroșani. Se juca în fața blocului când, la un moment dat, parcă a înghițit-o pământul. A fost zărită ulterior de un localnic în compania unui bărbat. După ce polițiștii au intrat pe fir, micuța a fost, în cele din urmă, descoperită într-o locuință dezafectată din orașul Vulcan. Se afla în continuare în compania individului alături de care fusese văzută atunci când i s-a anunțat dispariția, la poliție.

Fetița a plecat din zona în care locuia, împreună cu bărbatul necunoscut, pentru a primi pomană de Ziua Morţilor, însă nu s-a mai întors.

Peste 50 de poliţişti şi jandarmi au participat la operațiunea de căutare.

Deși copila a fost găsită teafără și nu dădea semne că ar fi fost agresată, a fost transportată la spital pentru investigaţii. Poliţiştii din judeţul Hunedoara au întocmit un dosar penal in rem pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Anchetatorii spun că, în trecut, cei doi ar mai fi fost împreuna la cerşit.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
22:01 - Cristian Bușoi, despre stimularea vaccinării împotriva COVID-19: „Trebuie pornită o campanie pozitivă și trebuie făcute eforturi în plus”
21:47 - MAE, după incidentul violent din strâmtoarea Hormuz: Autoritățile omaneze au confirmat decesul navigatorului român. Vom urmări activ investigația în curs
21:26 - Studiu: Persoanele vaccinate care se infectează cu noua tulpină Delta sunt extrem de contagioase
21:25 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: Vom face eforturi pentru a proteja în primul rând personalul sanitar și cel didactic (VIDEO)
21:04 - Bătaie de stradă cu focuri de armă într-o parcare din nordul Berlinului. Patru persoane au fost rănite