Fiica unei paciente de la ”Matei Balș”: Medicii au acceptat să-i duc mamei o aerotermă deoarece condițiile nu erau optime / Acum e în stare critică. A fost transferată la ”Witting” și de acolo la Spitalul Militar Central (VIDEO)

Fiica unei paciente de la ”Matei Balș”: Medicii au acceptat să-i duc mamei o aerotermă deoarece condițiile nu erau optime / Acum e în stare critică. A fost transferată la ”Witting” și de acolo la Spitalul Militar Central (VIDEO)

Fiica unei paciente internate cu COVID-19 la spitalul ”Matei Balș” din Capitală, acolo unde a izbucnit un incendiu vineri dimineață, a susținut, pentru B1 TV, că în saloane nu erau condiții potrivite pentru pacienți și că, săptămâna trecută, cu acordul medicilor, i-a adus mamei sale o aerotermă, căci era foarte frig. Femeia a mai spus că mama sa e acum în stare critică. Pacienta a fost evacuată din institutul ”Matei Balș” și transportată inițial la ”Witting”. De acolo, pentru că nu erau condiții, a fost dusă la Spitalul Militar Central. Fiica pacientei nu știe care este starea mamei sale în momentul de față.

Fiica unei paciente care era internată la ”Matei Balș”: Mama e într-o stare foarte critică

„Mama a fost internată săptămâna trecută, pe 18 ianuarie. După vreo două zile, mi s-a plâns că e foarte frig în salon. A doua zi, am vorbit cu personalul medical și au acceptat să-i duc o aerotermă. (…) Mie mi-au dat permisiunea să-i duc deoarece condițiile nu erau optime pentru pacienți.

Mama e într-o stare foarte critică. Aici, la ”Balș”, avea saturația de oxigen 93 – 94, dar când a ajuns la ”Witting” a avut 50, după ce a stat două – trei ore la Witting, pentru că nu aveau condiții, a fost mutată la Spitalul Militar Central. De acolo nu am nicio informație”, a susținut fiica pacientei, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Bilanțul oficial al tragediei de la spitalul ”Matei Balș” arată patru morți și zeci de pacienți evacuați și transferați la alte spitale. Potrivit unor surse, un al cincilea pacient a decedat. El ar fi fost găsit carbonizat într-o baie.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru săvârşireainfracţiunii de ucidere din culpă. Potrivit unor surse, incendiular fi izbucnitde la un reșou.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“