Filmările la Matrix 4 au fost reluate. Când va avea loc premiera filmului (VIDEO)

Filmările la Matrix 4 au fost reluate. Când va avea loc premiera filmului (VIDEO)
sursa Foto: nationeditions.com

Filmările la „Matrix” se reiau în iulie, după ce acestea au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus. O altă veste bună este că actorul Keanu Reeves revine în rolul principal și are doar cuvinte de laudă la adresa scenaristei Lana Wachowski. Premiera „Matrix 4” va avea loc în anul următor pe data de 21 mai. Tot în această zi ar fi trebuit să aibă loc și premiera filmului „John Wick 4”.

Filmările la Matrix 4 au fost reluate

Din iulie, se reiau filmările pentru „Matrix 4”, iar îndrăgitul actor, Keanu Reeves, revine în rolul principal. Cu toate acestea, nu există foarte multe detalii cu privire la scenariul din viitor, dar Keanu Reeves a explicat de ce a revenit în matrice.

„Lana Wachowski a scris un scenariu minunat şi o poveste extraordinară. E singura care ar fi putut face asta. E uimitor să lucrez din nou cu ea, e ceva special, iar povestea are multe lucruri de spus, din care putem învăţa cu toţii”, a spus actorul.

Celebrul actor Keanu Reeves dezvăluia anul trecut, în septembrie, că în filmul „Matrix 4” va interpreta bine-cunoscutul rol al lui Neo și că scenariul este unul „foarte ambițios”, potrivit Gândul.

Keanu Reeves nu este singurul care revine în „Matrix 4”. Se întorc și Carrie-Ann Moss în rolul Trinity, dar şi Jada Pinkett Smith, în rolul Niobe. Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra şi Yahya Abdul-Mateen II se alătură distribuţiei.

Mulți erau de părere că, după „Matrix Revolutions”, care a primit multe recenzii negative, seria nu va mai continua. Pe lângă asta, încasările de pe urma „Matrix Revolutions” nu s-au ridicat la nivelul primelor două filme. Însă, cu toate acestea, „Matrix 4” este așteptat pe data de 21 mai 2021.

Filmările la Matrix 4 au fost reluate

Când a avut „Matrix” lansarea pentru prima dată

„Matrix” este un film științifico-fantastic regizat și scris de frații Wachowski. Acesta a avut lansarea în 1999 pe marile ecrane. Filmul are ca temă principală ideea că oamenii trăiesc într-o lume virtuală, creată de inteligența artificială, în urma războiului purtat între oameni și mașini. Filmul conține numeroase referințe la subcultura hacker și cyberpunk, precum și la diferite ideologii religioase și filosofice.

The Matrix a fost lansat pe 31 martie 1999 în Statele Unite, și a încasat peste 460 de milioane de dolari în lumea întreagă. În general filmul a fost bine primit de critici, și a câștigat patru premii Oscar, și alte premii, inclusiv Premiul BAFTA și Saturn Awards. Filmul a fost urmat de două sequeluri: Matrix Reloaded și Matrix Revolutions, ambele lansate în 2003.

Mai multe filme în care a jucat Keanu Reeves

Până la apriția „Matrix 4” și „John Wick 4”, fanii lui Keanu Reeves îl pot revedea în mai multe producții de excepție ale actorului.

Una dintre acestea este „Henry’s Crime” (Crima lui Henry), o comedie romantică regizată de Malcolm Venville, în care mai joacă și Vera Farmiga și James Caan.

„M-am implicat în realizarea scenariului, așa că pot spune că am fost parte din acest proiect de la zero”, a povestit Keanu Reeves.

Un alt film este „Replicas” (Copii perfecte), care este un thriller science fiction, regizat de Jeffrey Nachmanoff, cu Keanu Reeves și Alice Eve. Keanu Reeves joacă rolul unui om de știință care este dornic să readucă la viață pe membrii familiei sale, care au murit într-un accident de mașină.

„Am fost ca un fel de producător creativ. Am participat puțin și la dezvoltarea poveștii, a scenariului, am colaborat cu scenaristul, m-am implicat în conturarea personajelor. E o adevărată plăcere să contribui în mai multe aspecte când vine vorba de un film”, povestește Keanu Reeves.

Un al treilea film este thrillerul „Exposed”, cu Ana de Armas, Keanu Reeves, Christopher McDonald, Big Daddy Kane și Mira Sorvino. Filmul este despre un poliţist detectiv care investighează adevărul din spatele morţii partenerului său. Cazul misterios scoate la iveală corupţia din poliție şi un secret periculos.

De asemenea, alte trei producții de excepție ale actorului sunt părțile 1, 2 și 3 din seria „John Wick”.