Fiul fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus a petrecut o vacanță de lux în Statele Unite (VIDEO)

Fiul fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus a petrecut o vacanță de lux în Statele Unite (VIDEO)

Fiul fostului ministru Ioan Rus nu se uită la bani când vine vorba de distracţie. Alexandru Rus şi-a petrecut vacanţa în Statele Unite alături de iubita sa, informează B1 TV. Cei doi au publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini din sejurul de lux. Ioan Rus şi-a dat demisia din fucţia de ministru al transporturilor în luna iunie după ce i-a jignit pe românii din Diaspora.

Alex Rus nu pare afectat de scandalurile în care a fost implicat tatăl său, Ioan Rus. Fiul fostului ministru şi-a dus iubita, Denisa, în vacanţa în Statele Unite. Cei doi tineri au petrecut în locuri ca Las Vegas sau Hollywood acolo unde au spart mii de dolari. O demonstrează chiar pozele postate de aceştia din cele mai luxoase restaurante şi hoteluri.

Alex Rus a intrat în atenţia opiniei publice după ce tatăl său i-a numit golani pe copiii românilor plecaţi în străinătate. În presă au apărut mai multe informaţii despre escapadele acestuia şi ale iubitei sale Denisa, o tânără mare amatoare de operaţii estetice.

În urma acelor afirmaţii Ioan Rus şi-a dat demisia de la şefia transporturilor.

Fiul lui Ioan Rus, vacanță de lux în SUA