Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă în închisoare

Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă în închisoare
Foto: cotidianul.ro

Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă. Laurențiu Anghel se află în detenție la Penitenciarul Colibași, aflat la 15 kilometri de Pitești, unde este închis pentru tâlhărie.

Se pare că Laurențiu Anghel ar fi încercat să se spânzure. Cel care i-a anunțat pe paznici de tentativa lui de sinucidere a fost, cel mai probabil, un coleg de celulă. Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții.

În prezent, tânărul este în afara oricărui pericol, iar autoritățile au deschis o anchetă în acest caz. Mai mult, Laurenţiu Anghel va fi monitorizat în continuare de către medici şi, în plus, va fi consiliat psihologic.

Laurențiu Anghel a fost arestat anul trecut după ce, împreună cu ginerele lui Bercea Mondial și cu alți doi minori, a smuls un lanț de aur de la gâtul unei femei. Cei patru au fost prinși la scurt timp la 15 kilometri de Pitești, după ce victima a sunat la poliție.

Laurenţiu Anghel a mai fost implicat în astfel de incidente. El a accidentat cu maşina un prieten al unui consilier local din Piteşti.

 

Fiul lui Bercea Mondial, tentativă de sinucidere

Embed: " />
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)