Florin Cioabă, regele romilor, în comă după ce a suferit un preinfarct

Florin Cioabă, regele romilor, în comă după ce a suferit un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a suferit marți un preinfarct şi se află în comă profundă, indusă de medici.

Cioabă se afla în vacanţă în Antalya, Turcia, când a suferit infarctul din cauza căldurii.

În prezent este internat la un spital din regiune, iar medicii fac investigaţii pentru a vedea dacă este nevoie de intervenţie chirurgicală.

Moştenitorul lui Florin Cioabă, Dorin Cioabă, a declarat că tatăl său a suferit un preinfarct în urmă cu aproape 20 de ani.

Florin Cioabă are antecedente în familie în ceea ce priveşte bolile de inimă. Tatăl său, Ion Cioabă, a decedat pe 23 februarie 1997 în urma unui infarct miocardic. 

Ultima oră
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)