Florin Iordache are o vilă uriașă lângă București: Cum arată casa PSD-istului care a făcut semne obscene în Parlament (FOTO)

Florin Iordache are o vilă uriașă lângă București: Cum arată casa PSD-istului care a făcut semne obscene în Parlament (FOTO)

Social-democratul Florin Iordache, aflat acum în centrul unui scandal de proporții după ce a făcut gestuir obscene în Parlament, la adresa opoziției, locuiește într-o vilă uriașă din localitatea Bragadiru, de lângă Capitală.

Iordache a cumpărat imobilul în urmă cu aproximativ 10 ani, după ce a primit sume consistente de bani de la tatăl și socrul său, informează bucurestiul.ro.

“Brusc, în 2009, apar doi oameni de bine care se hotărăsc să-i doneze o grămadă de bani. Socrul lui Florin Iordache, Dan Dioşteanu îi donează suma de 170.000 de lei, iar tatăl său scoate şi el din buzunar suma de 150.000 de lei. Simultan apare şi o vilă în oraşul Bragadiru cu suprafaţa de 238 mp şi un teren de 450 mp. Singura sumă împrumutată la bancă a fost în valoare de 37.300 de euro, ori vila familiei Iordache depăşeste suma împrumutată la bancă”, a notează sursa citată.

Potrivit lui Iordache, Valoarea ei impozabilă a vilei este de 461.072 lei, adică aproximativ 100.000 de euro.

La o zi după raportul MCV, deputatul Florin Iordache, pprintele Ordonanței 13, a făcut gesturi obscene către reprezentanții opoziției. Colegii din PSD l-au aplaudat frenetic pentru discursul său antieuropean.

Foto:bucurestiul.ro