Florin Iordache, după gestul obscen din plen: Vi s-a părut! Este anormal modul în care România este tratată (VIDEO)

Florin Iordache, după gestul obscen din plen: Vi s-a părut! Este anormal modul în care România este tratată (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După scandalul din plen, când a arătat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, să critice recomandările făcute de Comisia Europeană în raportul MCV.

Totodată, Iordache a negat că ar fi arătat degetul mijlociu către parlamentarii opozției.

„Vi s-a părut! E, bun, e un punct de vedere. Bun, cu mâinile ridicate, care e problema? E, mă lăsați să vă spun…Deci, astăzi, am avut două legi importante care au fost adoptate cu un număr suficient de voturi”, le-a spus Iordache jurnaliștilor.

Social-democratul a mai susținut că este anormal modul în care este tratată România de către oficialii europeni.

”Nu cred că Parlamentul României trebuie tratat ca un Parlament de mâna a doua.

Au fost adoptate niște legi ale justiției care fac o justiție reală și independentă.

Nu există nicăieri în lune o procedură ca niște legi adoptate să se ceară printr-un astfel de raport să fie oprite sau aborgate.

Credem că Parlamentul României, atunci când a adoptat aceste legi, printr-o largă consultare publică, credem ca a adoptat niște legi bune.

Este anormal modul în care România este tratată. De ce se leagă Schengen-ul de MCV? Este anormal.

Colegii noștri europarlamentari ar fi trebuit să ia o poziție comună de a condamna felul în care România este tratată”, a mai spus Florin Iordache.

Referitor la faptul că PSD vrea să conteste raportul MCV la Curtea Europeană de Justiție, Iordache a precizat: ”Contestarea, dacă se va face, poate să o facă guvernul, în cadrul Parlamentului vom face o analiză”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
16:12 - Florin Cîțu: Sunt cele mai mari şanse să avem în viitor coaliţia PNL – USR PLUS – UDMR, cu mine premier (VIDEO)
16:09 - Alexandru Sassu, fostul președinte la TVR, a murit. Afecțiunea de care suferea
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)