Florin Piersic Jr pe scena Teatrului Tineretului

Florin Piersic Jr pe scena Teatrului Tineretului

„Ne bucurăm să-l avem invitat pe actorul Florin Piersic Jr în spectacolul UN STEJAR, regia Bobi Pricop, care va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, ora 19.00, la Sala Mare”, anunță Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Florin Piersic Jr va urca pe scenă, alături de actorul Teatrului Tineretului, Mircea Postelnicu, fără să știe nimic despre piesă și fără să fi văzut spectacolul în prealabil. Este cea de-a douăsprezecea reprezentație a acestui spectacol, unic în spațiul teatral românesc prin formula inedită propusă de Tim Crouch, aceea că unul dintre cei doi actori acceptă provocarea de a se afla la prima întâlnire cu textul chiar în timpul reprezentației, în faţa publicului. Până în prezent, au participat la acest proiect actorii: Claudiu Bleonţ, Ana Ciontea, Paul Chiribuţă, Constantin Cojocaru, Cezar Antal, Anamaria Marinca, Marius Turdeanu, Alexandru Potocean, Marcel Iureș, Richard Balint, Cosmina Stratan.

Absolvent al Academiei de Teatru şi Film, secţia actorie, promoţia 1991, Florin Piersic Jr este actor, regizor de teatru și film, producător de film, publicist, prozator, scenarist și traducător.

A mai fost prezent pe scena Teatrului Tineretului în 2015, la Festivalul de Teatru Piatra Neamț, cu spectacolul Freak Show (one-man show în care joacă, semnează textul și regia).