Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)

Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
gloante politie

Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiștii, în județul Prahova, pe raza comunei Berceni. Bărbatul, care era dat în urmărire națională, fusese observat de un echipaj de poliție în zona în care își are domiciliul. Din păcate, nu s-a supus somației și a fugit de polițiști, iar aceștia au tras mai multe focuri de armă.

Unul dintre gloanțe l-a nimerit. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale și l-a transporte la spital. Din păcate, odată ce va fi externat, acesta va ajunge pe mâna polițiștilor, pentru  a-și executa o pedeapsa.

Astfel, întreaga aventură a fugarului s-a sfârșit, deoarece acesta își va ispăși pedeapsa pentru faptele comise de îndată ce va fi externat.

Fugarul era urmărit naţional, fiind condamnat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire sau alte violenţe.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
09:40 - Scădere dramatică a a valorii monedei virtuale Bitcoin. Investitorii au pierdut aproape 10.000 de dolari în doar câteva ore
09:26 - Razie a Poliției Rutiere în București: Mai mulți șoferi au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)