Fost campion mondial la kickboxing implicat în mai multe scandaluri, găsit spânzurat în Constanța

Fost campion mondial la kickboxing implicat în mai multe scandaluri, găsit spânzurat în Constanța
foto:cancan.ro

Marius Ursoi, care în urmă cu 20 de ani a câștigat Cupa Mondială de Kickboxing, a fost găsit spânzurat marți seară în locuința sa din Eforie Nord. Bărbatul era anchetat pentru agresarea fostei iubite și era implicat în mai multe scandaluri.

Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost descoperit de un vecin, spânzurat de un copac aflat în curtea locuinței sale. Fostul campion era anchetat de procurorii Parchetului Judecătoriei Constanța, după ce, în luna august a acestui an și-a agresat fosta iubită și pe familia acesteia în repetate rânduri și aștepta sentința, care urma să fie pronunțată de către Tribunalul Constanța pe 21 septembrie.

Acesta nu a fost primul caz în care Marius Ursoi a avut probleme cu legea. El a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimii ani, fiind suspectat de legături cu lumea interlopă, precizează digi24.

Marius Ursoi a fost practicant de arte marțiale, devenind ulterior antrenor. În urmă cu 20 de ani, acesta a câștigat Cupa Mondială la Kickboxing.

Urmăriți B1TV.ro și pe