Fostul fotbalist Adrian Iencsi a fost prins băut la volanul mașinii

Fostul fotbalist Adrian Iencsi a fost prins băut la volanul mașinii

Fostul jucător al Rapidului, Adrian Iencsi, s-a ales cu o suspendare pe 3 luni la volan. Actualul antrenor al echipei CS Voluntari a fost prins băut la volan sâmbătă dimineață în Capitală.

După ce l-au urmărit în trafic pentru că nu ar fi oprit la semnalele luminoase, agenţii rutieri au avut o dublă surpriză: au constatat că şoferul era nimeni altul decât cunoscutul fotbalist Adrian Iencsi, iar acesta mirosea puternic a alcool.

Adrian Iencsi circula pe bulevardul Unirii, când poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe partea dreapta. Jucătorul şi-a continuat drumul încercând să-i dribleze pe agenţii de la rutieră, însă fără succes. Poliţiştii au reuşit să-i blocheze maşina chiar în apropierea casei acestuia.

”E o simplă chestie, am luat o simplă amendă și atâta tot. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat antrenorul.

”Nu a oprit la semnalul poliției rutiere, fiind necesară urmărirea și prinderea acestuia, respectiv imobilizarea. A fost testat și a indicat 0,39mg/litru alcool pur în aerul expirat”, potrivit comisarului de la Brigada Rutieră București, Ionuț Vlăsceanu.

Aşa că acum Adrian Iencsi a rămas pieton timp de trei luni.

Adrian Iencsi a ramas pieton dupa ce a fost prins beat la volan

Embed:

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)