Fostul prefect de Teleorman, dezvăluiri despre afacerile ascunse ale Tel Drum și legăturile cu Liviu Dragnea (VIDEO)

Fostul prefect de Teleorman, dezvăluiri despre afacerile ascunse ale Tel Drum și legăturile cu Liviu Dragnea (VIDEO)

Fostul prefect al județului Teleorman, Teodor Nițulescu, a declarat marți, în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, că are probe care arată care sunt legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum.

Nițulescu a povestit că actualul șef al PSD a negociat, împreună cu conducerea Tel Drum, un contract de achiziționare a unui teren agricol de la el.

”Eu am avut o firmă în agricultură și i-am vândut în 2002 (…) lui Dragnea 1.500 de hectare de pe firma mea pe firma Tel Drum. (…) Eu eram acționarul majoritar, firma se numea JGV Rocris SRL și aveam terenuri în arendă la Turnu Măgurele. Dragnea voia să intre cu Tel Drum în agricultură și nu mai putea pentru că eu arendasem terenul. La negociere a participat Liviu Nicolae Dragnea, cu Fișcuci Marian, care era acționarul pe față al Tel Drum, eu și cu asociatul meu. Liviu Dragnea a negociat cu mine. Cei doi notau”, a susținut fostul prefect de Teleorman.

”În 2006, am negociat vânzarea unor instalații de irigare. Aceste instalații au fost cumpărate de firma mea în 2003, în urma unei subvenționări din partea Ministerului Agriculturii”, a mai declarat Nițulescu.

Mai multe dezvăluiri ale acestuia despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum pot fi urmărite în videoclipul de mai jos:

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.