Fratele lui băiatului ucis de câini va fi audiat de procurori: Copilul nu mai doarme și îl strigă pe Ionuț (VIDEO)

Fratele lui băiatului ucis de câini va fi audiat de procurori: Copilul nu mai doarme și îl strigă pe Ionuț (VIDEO)

Andrei, singurul martor al tragediei în care a fost implicat fratele sau de patru ani, este de-a dreptul distrus. Familia povesteşte că acesta nu doarme noaptea, îi strigă pe Ionuţ şi are momente în care aruncă jucăriile prin casă. Cum era de asteptat, micutul de şase ani a rămas cu traume din acea zi iar psihologii sunt convinşi că are nevoie de consiliere. 

”El merge așa și zice dintr-o dată sunt singur, nu-l mai am pe Ionuț, nu mai am pe Ionuț sunt singur și vă dați seama ce durere mare este. Avea într un coș mare multe jucării și a început să dea în ele și după datul ăla a țipat și a urlat cât a putut”, a povestit Aurica Anghel, bunica copiilor.  Mai mult chiar, copilul simte tot mai mult absența fratelui său.  

Nu doarme, se scoală din somn, tresare, plânge nespus de mult. Îl strigă pe Ionuț, îl strigă foarte mult ”, a mai spus ea.  Specialiștii spun că este greu pentru un copil de șase ani să treacă singur peste acest moment extrem de dureros și, dacă nu se va trata, există riscul să rămână marcat pe viață.

Este probabil în șoc postraumatic și specific acestor momente sunt aceste fleșuri, aceste reveniri de imagini și de senzații pe care le-a trăit, se vor repeta în perioada umătoare. Categoric are nevoie de consiliere psihologică”, a afirmat psihologul Cristina Fulop.  Cu toate aceastea, copilul va trebui să depună mărturie în cazul fratelui mort.  

Va fi ascultat, va fi ascultat în prezența părinților și sigur și în prezența mea de către procuror. Se impune pentru că a văzut ceea ce s-a întâmplat acolo”, a precizat avocatul familiei Anghel. Andrei, este singurul martor al tragediei în care fratele său, Ionuț și-a pierdut viața.

Fratele copilului ucis de câini nu mai doarme noaptea

Embed: