Fratele lui Şerban Huidu gonește cu 200 de km la oră pe DN1, în drum spre Brașov

Fratele lui Şerban Huidu gonește cu 200 de km la oră pe DN1, în drum spre Brașov
Foto: libertatea.ro

La doar cinci zile după tragedia din Timişul de Sus, Şerban Huidu este din nou într-o maşină care merge cu 200 de km la oră.

Imaginile şocante au fost suprinse de jurnaliştii de la Libertatea, iar şoferul este chiar fratele lui Şerban, Vlad Huidu.

Înregistrarea a fost făcută tot pe drumul naţional 1, într-o zonă în care limita era de 50 de km la oră, dar cu toate acestea Vlad apasă pedala de acceleraţie.

Cei doi fraţi se întorceau de la Braşov, acolo unde Şerban a fost audiat de procurori în legătură cu accidentul care a dus la moartea a trei persoane.

În drumul de la Braşov spre Bucureşti, pe porţiuni în care limita de viteză este de 50 de km/h, Vlad Huidu a circulat cu viteze cuprinse între 130 şi peste 200 de kilometri la oră. În maşină se afla şi Şerban. Iar pentru a demonstra viteza mare pe care o are Vlad, jurnaliştii au filmat bordul propriei maşini.

Şerban Huidu s-a prezentat în faţa procurorilor din Braşov, acolo unde i s-au adus la cunoştinţă învinuirile. De altfel, procurorii au început urmpărirea penală împotriva lui Huidu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor din culpă.

Avocatul lui Şerban, Ioan Mânjină a declarat că după audieri, realizatorul Tv s-a întâlnit şi cu familia uneia dintre victime, moment în care Huidu a izbucnit în plâns și şi-a cerut iertare.

Șerban Huidu, în mașină cu 200 km/oră

Embed: " />