Frații Tristan şi Andrew Tate, arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol. Decizia, luată de Tribunalul București

Frații Tristan şi Andrew Tate, arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol. Decizia, luată de Tribunalul București
sursă foto: captură YT

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, a decis Tribunalul București vineri seara. De asemenea, încă două femei, colaboratoare ale fraților Tate, au fost şi ele arestate pentru 30 de zile.

Frații Tristan şi Andrew Tate, arestați preventiv

Frații Tate au fost acuzați de DIICOT de formare de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Totodată, Andrew și Tristan Tate au fost suspectați de anchetatori că au exploatat fete pentru clipuri video destinate adulților, potrivit surselor judiciare Libertatea.

Inițial, cei doi frați britanici milionari au fost reținuți de procurorii DIICOT pentru 24 de ore.

Două femei, care ar fi lucrat cu fraţii Tate, au fost reținute şi ele de anchetatori.

Înainte de a fi duși la audieri, oamenii legii au percheziționat vila de lângă București a celor doi.

Ei sunt cercetați încă din primăvară pentru sechestrarea a două tinere, dar procurorii au extins anchetă pentru alte două infracţiuni: trafic de persoane și viol. După mai bine de trei ore de audieri, frații Andrew și Tristan Tate au ieșit cu cătușele puse din sediul DIICOT și au fost duși în arest pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe