Gafele URIAȘE din CV ale prefectului de Alba: Cunosc bine Internet. Îmi place să lucrez în medii multiculturale

Gafele URIAȘE din CV ale prefectului de Alba: Cunosc bine Internet. Îmi place să lucrez în medii multiculturale
Foto: adevarul.ro

CV-ul prefectului Dănuţ Hălălai din Alba ales în această funcţie acum o lună de zile dă impresia că este făcut de către un copil. În cazul în care documentul apărut pe site-ul Instituţiei Prefectului Alba, ar fi adevărat, atunci Prefectul a absolvit liceul în 14 ani. El mai susţine că îi place să lucreze în „medii multiculturale” şi că este un bun cunoscător al Internetului, potrivitadevarul.ro.

Pentru a putea să primească statutul de Prefect, Hăhălai a trebuit să depună la dosarul de angajare şi un CV. Documentul are multe greșeli impardonabile cum ar fi cea că a absolvit liceul în 14 ani, în perioada 1984 – 1998. De fapt, perioada reală de absolvire a liceului ar fi 1984 – 1988.

El a mai ocupat până în 2010 postul de director general la firma Dami Prod SRL Teiuş, societate pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele său, Mirel Hălălai, primar al oraşului Teiuş. În 2012 a fost numit director la Garda de Mediu Alba, iar în 4 aprilie 2017 a fost instalat oficial în funcţia de prefect al judeţului. Bătălia pentru acest post a fost mare în PSD şi s-a decis pe ultima sută de metri.

Tags:
Ultima oră