Galați: Bătrână, violată și ucisă în toaleta bisericii. Atacatorul, un recidivist recent eliberat din pușcărie (VIDEO)

Galați: Bătrână, violată și ucisă în toaleta bisericii. Atacatorul, un recidivist recent eliberat din pușcărie (VIDEO)

Viol şi crimă în biserică! O bătrână a fost violată şi ucisă în chinuri în toaleta din curtea bisericii din satul gălăţean Iveşti. Iar autorul oribilei fapte este un bărbat de 24 de ani, proaspăt eliberat din puşcărie. Acum a fost din nou arestat şi riscă închisoarea pe viaţă, informează B1 TV.

În duminica Paştelui, femeia de 82 de ani a mers la biserică, unde se ocupa de diverse treburi. Bătrâna a fost urmărită de individ, care a atacat-o. Femeia a fost bătută cu sălbăticie, iar după ce atacatorul a văzut că nu mai mişcă, a violat-o.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Biata femeie nu a avut nicio şansă în faţa atacatorului, care, după ce a batjocorit-o, a abandonat-o. Peste şase ore a agonizat femeia, care, într-un final, a fost găsită de preoteasă.

”Când m-am dus, am găsit-o ghemuită, am bătut-o pe umăr, am recunoscut-o după haine. Era bătută, lovită la ochi, umflată la gât. Nu am mișcat-o, mi-a fost frică, vă zic drept!”, a povestit preoteasa.

Soția preotului a sunat la 112, iar medicii au resuscitat-o. La spitalul județean, însă, femeia a murit.

Criminalul a fost arestat preventiv şi riscă să rămână după gratii mulţi ani.

”Au intrat mascaţii la el în casă, era buimac de somn, era plin de sânge, avea o sticlă de vin pe masă”, a povestit un sătean.

Actul emis de medicul legist relevă o cruzime deosebită, o ferocitate în aplicarea loviturilor.

Agresorul este din acelaşi sat cu victima, are 24 de ani şi este recidivist, fiind condamnat de mai multe ori pentru furturi şi vătămări corporale. Abia fusese eliberat condiţionat din închisoare.

Tags: