Galaţi: Un băiat de 10 ani a murit după ce gardul unui stadion s-a prăbușit peste el

Galaţi: Un băiat de 10 ani a murit după ce gardul unui stadion s-a prăbușit peste el
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Un băiat de 10 ani dintr-un sat din Vaslui a murit, sâmbătă, după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieşte un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din Galați. Copilul participa acolo la o competiție sportivă. El a suferit mai multe răni inclusiv la cap. A primit îngrijiri pe loc, apoi a fost transportat la spital, dar medicii nu au reușit să-l salveze.

Un copil din Vaslui a murit în timpul unei competiții sportive

„În data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieşte un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din municipiul Galaţi”, a transmis IPJ Galați, potrivit Agerpres.

Băiatul de 10 ani participa la o competiție sportivă și, la un moment dat, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care două plăci de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste el. O ambulanță a sosit la fața locului și i-a acordat primul ajutor, apoi l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sf. Ioan” din municipiul Galaţi. Medicii, însă, nu l-au mai putut salva.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.