Gelu Diaconu: Slugile lui Dragnea din ANAF au FALSIFICAT documente pentru a justifica controlul redacției RISE Project. Prezint public COPIA FALSULUI (FOTO)

Gelu Diaconu: Slugile lui Dragnea din ANAF au FALSIFICAT documente pentru a justifica controlul redacției RISE Project. Prezint public COPIA FALSULUI (FOTO)
Foto: national.ro

Gelu Diaconu a publicat noi documente care demonstrează că Liviu Dragnea se folosește de instituțiile statului pentru a-i pedepsi pe cei pe care-i consideră adversari.

Diaconu susține că oamenii lui Dragnea din ANAF au falsificat documente pentru a justifica controlul desfășurat la redacția RISE Project în 2017. Acestaa și publicat copia falsului.

”DOCUMENTE! Slugile lui Dragnea din ANAF au falsificat documente pentru a justifica controlul redactiei Rise Project, in 2017! Prezint public copia falsului!
Scopul: identificarea presupusilor finantatori care ar fi asigurat deplasarea jurnalistilor Rise Project pentru investigarea afacerilor si proprietatilor lui Liviu Dragnea din Fortaleza (Brazilia)!

Pe 7 iulie 2017, va anuntam ca locotenentii lui Dragnea, numiti la conducerea ANAF, au simulat (pe baza unei “anonime”) o analiza de risc, si-au ales executantii si au ordonat misiunea de a intimida redactia Rise Project”, își începe Diaconu postarea de pe Facebook.

Fostul șef ANAF explică apoi cum anume a fost făcut controlul de la RISE Project, la ordinul șefului PSD:

”Rezumatul atacului grobian asupra libertatii presei:
– au inventat/creat persoana Carmen Bungescu, careia i-au atribuit, in fals, functia de contabil al Asociatiei Rise Project, inclusiv o adresa fictiva (vezi documentul atasat);
– personajul inventat, Carmen Bungescu, „sesizează” un fapt oarecum banal, cvasi-general pentru redacții mass-media: anume ca unii redactori lucrează pe baza de contracte de cesiune de drepturi de autor, desi se presupune ca presteaza activitati care ar fi trebuit sa fie remunerate pe baza unui contract de munca;
– pe baza acestui document integral fals, au demarat controlul, concomitent cu cel demarat tot pe baze fictive la Hotnews. Semnalul fiind, evident: „nu-l mai deranjati pe sefu’!”
Reiterez public solicitarea catre organele abilitate ale statului de a se autosesiza si de a demara cercetarile in vederea stabilirii persoanelor implicate in derularea acestor activitati profund ilegale”.

În finalul postării, Gelu Diaconu a susținut că nu se va opri aici cu dezvăluirile despre ”controale masluite de ANAF pentru intimidarea oponentilor lui Liviu Dragnea”

În primul episod al acestei serii de dezvăluiri, Diaconu a povestit, cu documente, despre controlul la comandă făcut de ANAF la HotNews. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său