Sebastian Ghiţă continuă seria atacurile la adresa lui Kovesi: Face dosare pe bandă rulantă celor de la Înalta Curte, CSM şi Inspecţia Judiciară

Sebastian Ghiţă continuă seria atacurile la adresa lui Kovesi: Face dosare pe bandă rulantă celor de la Înalta Curte, CSM şi Inspecţia Judiciară

Sebastian Ghiţă a continuat seria atacurilor la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi după ce s-a terminat de difuzat interviul cu Ion Cristoiu.

Într-o intervenţie telefonică din Belgrad, fostul deputat a lansat noi acuzaţii la adresa şefei DNA şi chiar a recurs la cuvinte grele.

„Am aflat că face dosare pe bandă rulantă celor de la Înalta Curte, celor de la CSM şi celor de la Inspecţia Judiciară. Nu pot fi terorizaţi atâţia oameni din cauza unei persoane care e isterică. De ce ai sărit aşa Kovesi din baie? Ce s-a întâmplat azi şi nu s-a întâmplat acum câteva zile?”, a tunat Ghiţă la RTV.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat