Gigi Becali apără castitatea fiicelor lui cu bodyguarzii (VIDEO)

Gigi Becali apără castitatea fiicelor lui cu bodyguarzii (VIDEO)
Foto: fanatik.ro

De după gratii, Gigi Becali îşi păzeşte fetele cu bodyguarzii. Însă nu neapărat împotriva răufăcătorilor, ci pentru a ţine la distanţă băieţii prea afectuoşi. Omul de afaceri l-a desemnat pe Fane, cel mai loial angajat al său, să stea cu ochii pe Teodora.

Aceasta are un iubit de aproximativ un an, iar Becali este îngrijorat ca nu cumva adolescenta să iasă din vorbă lui, înainte de căsătorie.

Oriunde se duc, fiicele lui Gigi Becali nu scapă de pază. Este vorba despre bodyguardul omului de afaceri, Fane. Aceasta este soluţia găsită de latifundiar în condiţiile în care nu poate monitoriza buna creştere a fetelor sale în persoană.

Pericolul este cu atât mai mare cu cât, la ultima permisie, finanţatorul Stelei a aflat că Teodora are un nou iubit, Mihai Ecobescu.

Tânărul de 24 de ani este machedon şi a fost angajat deja de Becali la clubul Steaua în departamentul de marketing. Băiatul ar fi cerut-o pe Teodora în căsătorie, însă asta nu l-a determinat pe omul de afaceri să îşi lase fiica nesupravegheată. Latifundiarul este hotărât să apere castitatea fiicei până la căsătorie. Aşa că orice activitate a tinerilor este monitorizată atent de bodiguardul Fane.

Recent, adolescenta a fost însoţită atât de sora sa, Alexandra, cât şi de angajatul tatălui său, la cumpărăturile pe care le-a făcut special pentru iubit.

Ulterior, îndrăgostiţii au petrecut numai 15 minute împreună fără a scăpa de compania impusă de finanţatorul Stelei. Teodora Becali şi Mihai Ecobescu sunt împreună de aproximativ un an şi s-ar putea căsători în 2015.

Gigi Becali apără castitatea fiicelor lui cu bodyguarzii

Tags: