Gigi Becali, din nou în tribune la un meci de fotbal: Latifundiarul a asistat la o partidă de juniori disputată de echipa lui Hagi (VIDEO)

Gigi Becali, din nou în tribune la un meci de fotbal: Latifundiarul a asistat la o partidă de juniori disputată de echipa lui Hagi (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Gigi Becali a revenit în tribune la un meci de fotbal. Pentru prima dată de când a ajuns în puşcărie, latifundiarul din Pipera a luat loc în lojă. Nu s-a întâmplat însă la un meci al Stelei, ci la o partidă de juniori disputată de echipa lui Gheorghe Hagi.

Gigi Becali profită din plin de regimul deschis de care beneficiază la Penitenciarul Poarta Albă. Finanţatorul Stelei are parte de o activitate intensă la Academia lui Gheoghe Hagi, unde lucrează zilnic de la 7 dimineaţa până la ora 15.

Gigi a mai făcut un pas pentru a se reacomoda cu activităţile din afara puşcăriei. Pentru prima dată de când a fost încarcerat, latifundiarul din Pipera a asistat din tribune la un meci de fotbal. Nu s-a întâmplat însă o partidă a Stelei, ci la două meciuri din campionatul de juniori disputate în această săptămână de echipa lui Gheorghe Hagi.

„Pentru prima oară de când este la Academie, Gigi Becali a revenit în lojă, după cum glumeam cu el. A urmărit foarte interesat partida de la Republicani şi s-a uitat după jucători care pot, într-un viitor apropiat, să reprezinte o soluţie viabilă pentru Steaua. Se cunoaşte pasiunea lui pentru scouting”, a declarat un apropiat al finanţatorului Stelei.

Se pare că Gigi nu a plecat din tribune fără să îşi ia notiţe. Patronul trupei din Ghencea l-a remarcat pe juniorul Alexandru Măţan. De puştiul de 15 ani se interesează însă deja şi celebrul club de fotbal din Anglia, Chelsea Londra.

Gigi Becali se află în închisoare din primăvara anului 2013. Acesta execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare.

Gigi Becali, din nou in tribune la un meci de fotbal

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)