Gigi Becali face o investiție îndrăzneață într-o țară străină: „Am cumpărat vreo 30 de hectare” / Ce planuri de viitor are

Gigi Becali face o investiție îndrăzneață într-o țară străină: „Am cumpărat vreo 30 de hectare” / Ce planuri de viitor are
Foto: Hepta/Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Magnatul din zona Pipera, Gigi Becali pune în aplicare proiecte ambițioase. A achiziționat recent 30 de hectare de teren în Uganda, Africa, și, conform afirmațiilor sale, intenționează să dezvolte o academie de fotbal în acea locație, cu toate că recunoaște că îndeplinirea acestui obiectiv ar putea reprezenta o provocare semnificativă.

Gigi Becali, investiție într-o țară îndepărtată de România

În Uganda am cumpărat vreo 30 de hectare. Mă gândeam să fac acolo o academie, dar e greu. Cine se duce antrenor acolo? Știi care e treaba cu ăștia? E sărăcie, îi iei la 14-15 ani și le faci program. 8 ore de somn, 3 ore masă și restul le dai mingea. Nici televizor, nici nimic. Când te scoli, începi să pasezi, când mânânci, ții mingea. Așa cred că le fac (n.r.- cei de la Nordsjaelland jucătorilor africani din lot).
Nu au talent ca Neymar, ei sunt pasatori, adică au exercițiu”, a spus Gigi Becali, scrie antena3.ro.

A construit o mănăstire ortodoxă în Uganda

Conform declarațiilor acestuia, în Uganda, Gigi Becali a construit o mănăstire ortodoxă și îngrijește o comunitate de câteva sute de copii proveniți din centre de plasament.

Am acolo sute de copii cărora le dau de mâncare. Am mănăstire acolo. Sunt sute de copii pe care-i hrănesc. Sunt creștinați acolo, îi botează. Fac misiune acolo”, dezvăluia Gigi Becali în urmă cu un an și jumătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:21 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Zeul Morții e pe un grad blestemat. Ce trebuie să facem pentru a nu cădea în depresie (VIDEO)
23:50 - „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre descărcările karmice: Evenimentele negative sunt ocazii de a sta față în față cu rezultatul propriilor acțiuni (VIDEO)
23:17 - Programul meciurilor României în grupele EURO 2024 (FOTO)
23:04 - Ciolacu: „Atacurile unor lideri PNL nu sunt scandaluri în coaliţie, ci poziţionări ale acelor liberali în interiorul propriului partid”. Despre Rareș Bogdan: A depășit o linie roșie
22:34 - Ciolacu: „Societatea românească nu e pregătită pentru un preşedinte independent” / Despre Geoană: „Nu poţi să ridici pretenţii, să fii viitorul preşedinte al României, cu şmecherii ieftine de anii ’92-’96”
22:03 - Mircea Lucescu, după ce a văzut grupa Naționalei la EURO 2024: „Sperăm că România va continua pe trendul ascendent” / Reacția euforică a lui Ilie Dumitrescu
21:41 - EURO 2024 | Edi Iordănescu, după tragerea la sorți: „Obiectivul nostru e să trecem de aceasta grupă. Nu va fi ușor”. Reacțiile lui Ianis Hagi și Nicolae Stanciu
21:13 - EURO 2024 | Tragere la sorți cu noroc pentru România. Reacția internetului: „Cine pupă iconițe Domnul te vede!” (FOTO)
20:42 - Bistrița: O femeie a fost găsită moartă în casă. Soțul, rănit, e principalul suspect
20:04 - România și-a aflat adversarele de la EURO 2024. Cum arată grupele după tragerea la sorți