Gigi Becali, autoritar în familie. Ce nu au voie să facă soția și fiicele lui: „Nu am nevoie eu, tată, de agitație!”

Gigi Becali, autoritar în familie. Ce nu au voie să facă soția și fiicele lui: „Nu am nevoie eu, tată, de agitație!”
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali este un familist convins și-și iubește soția și fetele ca pe ochii din cap, dar are și câteva reguli clare pe care le-a impus familiei încă de la început și la care nu vrea să renunțe.

Gigi Becali, mărturisiri despre familia sa

Gigi și Luminița Becali s-au căsătorit în 1994. A fost o căsătorie aranjată de familiile lor încă de la nașterea celor doi. Chiar și așa, Gigi și Luminița Becali s-au iubit și au împreună trei fete: Teodora (27 de ani), Alexandra (26 de ani) și Cristina (21 de ani), notează Playtech.

Gigi Becali își iubește mult soția și fetele, dar are și niște reguli pe care le-a impus clar și la care nu vrea să renunțe. Una dintre ele ține e vizionatul programelor TV în timpul mesei. Televizorul trebuie să stea închis cât timp familia mănâncă!

„La televizor mă mai uit la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie eu, tată, de agitație”, a spus Gigi Becali.

El a mai mărturisit că vrea să plece la mănăstire după ce se va retrage din afaceri: „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele și soția nu prea sunt de acord. (…) Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc. E un loc frumos, liniștit”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:21 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Zeul Morții e pe un grad blestemat. Ce trebuie să facem pentru a nu cădea în depresie (VIDEO)
23:50 - „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre descărcările karmice: Evenimentele negative sunt ocazii de a sta față în față cu rezultatul propriilor acțiuni (VIDEO)
23:17 - Programul meciurilor României în grupele EURO 2024 (FOTO)
23:04 - Ciolacu: „Atacurile unor lideri PNL nu sunt scandaluri în coaliţie, ci poziţionări ale acelor liberali în interiorul propriului partid”. Despre Rareș Bogdan: A depășit o linie roșie
22:34 - Ciolacu: „Societatea românească nu e pregătită pentru un preşedinte independent” / Despre Geoană: „Nu poţi să ridici pretenţii, să fii viitorul preşedinte al României, cu şmecherii ieftine de anii ’92-’96”
22:03 - Mircea Lucescu, după ce a văzut grupa Naționalei la EURO 2024: „Sperăm că România va continua pe trendul ascendent” / Reacția euforică a lui Ilie Dumitrescu
21:41 - EURO 2024 | Edi Iordănescu, după tragerea la sorți: „Obiectivul nostru e să trecem de aceasta grupă. Nu va fi ușor”. Reacțiile lui Ianis Hagi și Nicolae Stanciu
21:13 - EURO 2024 | Tragere la sorți cu noroc pentru România. Reacția internetului: „Cine pupă iconițe Domnul te vede!” (FOTO)
20:42 - Bistrița: O femeie a fost găsită moartă în casă. Soțul, rănit, e principalul suspect
20:04 - România și-a aflat adversarele de la EURO 2024. Cum arată grupele după tragerea la sorți