Gluma zilei: Certificatul de suveran ființă vie al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Gluma zilei: Certificatul de suveran ființă vie al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Prima declarație a lui Liviu Dragnea în calitate de inculpat, la Curtea Supremă, a devenit subiect de glume pe internet, mai ales în contextul în care în ultimele zile a fost intens mediatizat fenomenul așa numiților „suverani”, oameni care nu recunosc actele de identitate emise de statul roman.

Una dintre glume le aparține celor de la Times New Roman, care au vorbit despre fiinţa suverană Liviu Fiinţă Vie Născut Viu.

”Orice, numai să scape de justiţie! Printre numeroşii cetăţeni care o iau razna, resping documentele oficiale de identitate şi pretind că sunt „suverani” se numără şi şeful PSD, care le-a dat ieri de furcă judecătorilor de la Înalta Curte.

În loc să-şi admită faptele, spun martorii, Dragnea a început să răcnească că el nu e Dragnea, ci fiinţa suverană Liviu Fiinţă Vie Născut Viu, şi să agite un aşa-zis buletin de identitate confecţionat din cartonul de la un bax de pufuleţi.

Mai mult, el nu ar fi semnat niciun contract la naştere, prin urmare persoana Liviu Dragnea e distinctă de omul suveran Liviu Dragnea, prin urmare persoana Liviu Dragnea, care nu e el, trebuie să facă puşcărie şi nu omul suveran Liviu Dragnea, care nu poate fi îngrădit de graniţe naturale sau artificiale”, au scris cei de la Times New Roman.