Gorj: Un muncitor a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

Gorj: Un muncitor a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

Un muncitor de 46 de ani a murit, luni seară, la Târgu Jiu, după ce a fost surprins de un mal de pământ, în timp ce lucra la modernizarea rețelei de canalizare a orașului.

Bărbatul a fost acoperit complet de pietrișul și bolovanii căzuți în șanțul adânc, relatează Mediafax.

La fața locului au venit mai multe echipaje de descarcerare și de la Ambulanța Gorj, operațiunea de scoatere la suprafață a bărbatului durând mai mult de o oră.

Incidentul s-a petrecut într-un sens giratoriu din zona de nord a municipiului, o zonă intens circulată inclusiv în momentul în care pompierii și medicii au intervenit pentru a-l scoate la suprafață pe muncitorul respectiv.

Medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj au făcut manevre de resuscitare pe parcursul a 40 de minute, însă eforturile acestora au fost zadarnice.

Ultima oră
07:31 - Prețurile au explodat în 2021. Scumpiri cu peste 30% la alimente
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)