Grav accident în Constanța: Două fete de 13 și de 16 ani au murit pe loc. Mașina în care se aflau era condusă de un minor

Grav accident în Constanța: Două fete de 13 și de 16 ani au murit pe loc. Mașina în care se aflau era condusă de un minor
Captură Video - ZIUA de Constanta / YouTube

Două adolescente au murit pe loc într-un grav accident rutier produs în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Cobadin din judeţul Constanţa. Mașina în care se aflau era condusă de un băiat de 16 ani, care a fost grav rănit.

Accident mortal în județul Constanța

„În jurul orei 1,40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate”, a anunţat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Video poate fi văzut aici.

Minorul de 16 ani a fost grav rănit. În mașina lui se aflau două adolescente de 13, respectiv 16 ani, care au murit pe loc, și un alt tânăr de 17 ani care, de asemenea, a fost grav rănit.

Celălalt șofer, cel în vârstă de 23 de ani, a suferit leziuni ușoare.

Joi seară s-a produs un accident și în județul Arad, pe drumul judeţean 709, între localităţile Horia şi Şiria. Două mașini au fost implicate, trei persoane fiind rănite.

Urmăriți B1TV.ro și pe