Ambasadorul SUA a donat cărţi în Teleorman. ”Acolo unde presa este liberă şi toată lumea poate să citească, totul este în siguranţă”

Ambasadorul SUA a donat cărţi în Teleorman. ''Acolo unde presa este liberă şi toată lumea poate să citească, totul este în siguranţă''
Foto: Ambasada SUA la București / Facebook

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la București, a donat cărţi Bibliotecii Judeţene „Marin Preda“ din Alexandria, Teleorman. Cu această ocazie, diplomatul a vorbit despre cât de importante sunt lectura și libertatea presei.

De altfel, Klemm l-a citat pe preşedintele american Thomas Jefferson: ”Acolo unde presa este liberă şi toată lumea poate să citească, totul este în siguranţă“.

”Alexandria, Biblioteca Judeţeană „Marin Preda” – acolo se află de astăzi cel de-al 22-lea Raft American (American Shelf) din România, care include 210 cărţi despre SUA sau ale unor autori americani”, a anunțat ambasada, peFacebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari