Haos de ziua imnului: Bătaie pe mâncare și băutură la Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

Haos de ziua imnului: Bătaie pe mâncare și băutură la Râmnicu Vâlcea (VIDEO)
Foto: Gazeta Vâlceană

Lupte corp la corp pentru o bucată de mâncare sau un pahar de bere la o petrecere organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea de ziua Imnului national. Oamenii au uitat de orice urmă de civilizaţie atunci când organizatorii au adus sucurile şi chipsurile. S-au încăierat inclusiv pe măsline. Copiii au fost daţi la o parte de pensionarii care şi-au încărcat sacoşele cu produsele oferite de primărie.

Ziua imnului naţional a adus la Râmnicu Vâlcea o bătaie pe mâncare şi bere la petrecerea câmpenească organizată de primărie. În momentul în care s-au întins mesele, oamenii au lăsat deoparte orice ruşine şi şi-au făcut loc cu pumnii pentru a prinde cât mai multă mâncare. Cei mai dezavantajaţi au fost copiii care s-au văzut daţi la o parte de adulţi.

"Aceasta zi este a tututor și toți avem dreptul să ne bucurăm de bere, de un pahar de suc" a declarat Mircia Gutău, primar Râmnicu Vâlcea.

Evident că în momentul în care a apărut şi berea, oamenii şi-au pierdut răbdarea cu totul.

Până la urmă, oferta primăriei a satisfăcut gusturile oamenilor. Doar ospătarii şi jandarmii şi-au făcut cruce că festinul a luat sfârşit.

Haos de ziua imnului: Bătaie pe mâncare și băutură la Râmnicu Vâlcea

#DIRECT_ONE_3zk930#