Horoscop zilnic MIERCURI 7 NOIEMBRIE 2018. Luna Nouă norocoasă în Scorpion! Pe cine ajută norocul?

Horoscop zilnic MIERCURI 7 NOIEMBRIE 2018. Luna Nouă norocoasă în Scorpion! Pe cine ajută norocul?

Aceasta este ultima zi a lui Jupiter in Scorpion, acolo unde a fost de un an de zile! De maine, Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului solar, raspunzatoare de noroc, oportunitati, belsug, posibilitati ajunge – DUPA 12 ANI! – inapoi acasa in Sagetator ; ACASA pentru ca Sagetatorul este coordonat de insusi Jupiter. Jupiter are nevoie de 19 ani pentru a face un ciclu complet zodiacal, iar una din cele mai benefice perioada ale sale (si deci si ale noastre) este in cele 13 luni cat este in Sagetator.

In acest context, astazi avem Luna Noua tot in Scorpion care va ajuta toate semnele zodiacale sa aiba parte de un NOU inceput norocos intr-un domeniu de viata condus de acest semn misterios…

In ultima zi a lui Jupiter in Scorpion, acesta este in trigon cu Nodurile Lunare proaspat mutate pe alta axa, iar asta inseamna ca norocul si karma isi unesc fortele pentru a ne ajuta sa facem un salt de credinta! Ce sa fie, ce sa fie? Norocul ii favorizeaza pe curajosi! Esti si tu asa?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
De ceva timp, mintea ti-a tot fost pe a te distra, relaxa, indiferent ca este prin activitatile de weekend sau prin simple intalniri cu cunostintele si prietenii a caror companie te relaxeaza si te face fericit. Aceasta nevoie de a-ti lua cat de mult timp liber poti este de luat in seamna in continuare, pentru ca este forma fiintei tale de a cere clipe in care sa te relaxeze si destreseze, pentru mentinerea echilibrului. Deci e de bine!

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Gandesti in exces si incerci sa tot analizezi evenimente si situatii ca sa iti dai seama de mersul lucrurilor, iar asta se datoreaza nesigurantei si stresului pe care le experimentezi acum. Cel mai bine iti este sa opresti turuiala inutila a mintii si stresatului despre situatii diverse pentru ca urmeaza o binemeritata imbunatatire in orice domeniu incepand chiar de azi. gandurile ti se clarifica si in sfarsit poti sa vezi unde te afli si ce ai de facut. Pana la noapte, poti primi informatii bune despre o tema financiara de interes pentru tine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi poti fi foarte preocupat cu o intrebare ce tine de relatii interpersonale. Noi perspective de dezvoltare vor aparea totodata si vei dori sa profiti cat mai mult de asta. Intersectia dintre cele doua subiecte te poate face sa cauti ajutor sau sfat de la oameni pe care te bazezi si care stii ca te pot sustine. Pe dupamasa poti primi o oportunitate pentru a progresa intr-un sibiect care pana acum a fost stagnant. Trecerea la o noua etapa te va satisface mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.