Alertă pe aeroportul din Iaşi! Aterizare cu probleme pentru o cursă Blue Air

Alertă pe aeroportul din Iaşi! Aterizare cu probleme pentru o cursă Blue Air

Alertă, marți noapte, pe aeroportul din Iași, după ce un avion al companiei Blue Air a aterizat forţat. Pilotul le-a spus colegilor din turnul de control că aeronava are o defecţinue la bord, informează B1 TV.

Imediat, autorităţile au instituit Codul Roşu de Intervenţie, iar, în aeroport, au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe. În cele din urmă, avionul, care avea 200 de oameni la bord, a aterizat cu bine, fără ca cineva să fie rănit. Câteva persoane au suferit, însă, atacuri de panică.

ŞOC TOTAL! FUEGO A PĂŢIT-O! IRINA LOGHIN ŞI-A FĂCUT CRUCE CÂND L-A VĂZUT! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Aeronava se întorcea de la Munchen, Germania, şi trebuia să aterizeze la Iaşi, la ora 23:50.

Cu aproape un sfert de oră, înainte, pilotul a anunţat turnul de control că nu se deschide trenul de aterizare, astfel că avionul s-a învârtit mai bine de 20 de minute, deasupra aeroportului.

SCENE +18 CU DELIA MATACHE! A APĂRUT GOALĂ PUŞCĂ ÎN DIRECT!BENDEAC A TURBAT DE FURIE (GALERIE FOTO)

Între timp, la sol, a fost instituit Codul Roşu de Intervenţie, iar pe pistă au ajuns zece autospeciale de stingere şi o autospecială de intervenție în caz de accidente colective, dar şi opt echipaje de prim ajutor.
În cele din urmă, avionul a aterizat forţat, însă, în siguranţă pentru toţi cei 200 de oameni de la bord şi membrii echipajului.

DIVORȚUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TĂCEREA! REGHECAMPF E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Pasagerilor li s-ar fi spus că pe pistă se afla o mașină, nu că nu s-ar fi deschis roţile. Însă, mulţi dintre oamenii aflaţi în aeronavă susţin că nimeni nu le-a comunicat nimic.