Iași: O studentă a fost găsită moartă în casă. Fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Iași: O studentă a fost găsită moartă în casă. Fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Tragedie în Iaşi. O studentă de 24 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă seară, în casa în care locuia cu logodnicul ei. Cadavrul tinerei a fost descoperit chiar de bărbat şi, din primele informaţii, se pare că fata s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Tânăra era din Bacău. Plecase de acasă, la Iaşi, pentru a studia şi urma să se căsătorească. Locuia cu logodnicul ei pe o stradă cu număr parcă predestinat: Aterizaj numărul 13. Şi se pare că într-adevăr a avut ghinion. Prietenul ei a găsit-o fără sufliașiare, când acesta s-a întors de la facultate. Disperat, bărbatul a sunat imediat la ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic. Când au ajuns, tânăra era deja moartă.

Se pare că suferea de pneumonie şi lua medicamente pentru a ameliora boala. Din primele informaţii, reiese că studenta s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Poliţiştii şi criminaliştii au fost chemaţi la faţa locului pentru a investiga acest caz. Autorităţile iau în calcul două variante: fie centrala, fie soba pentru încălzire erau defecte. Cauza precisă a morţii va fi stabilită însă după necropsie.

Tags: