Iași: Un bărbat a murit înecat după ce a căzut beat într-un şanţ

Iași: Un bărbat a murit înecat după ce a căzut beat într-un şanţ
Foto: bihon.ro

Un bărbat din Iaşi a murit înecat după ce a căzut beat într-un şanţ. Oamenii care îl cunosc susţin că ieşeanul de 50 de ani s-ar fi dus la un pahar după ce şi-a primit pensia.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort pe strada Bârnova din Municipiul Iaşi. Victima nu avea asupra sa actele, ci numai un telefon mobil.

Pe drum, înapoi spre casă, victima ar fi căzut într-un canal de scurgere care era plin cu apă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele în care a avut loc tragedia.

Din primele informaţii, se pare că victima a căzut într-un şanţ plin cu apă, unde s-a înecat. Oamenii care locuiesc în zonă susţin că îl cunosc pe ieşean, iar acesta s-ar fi dus să se îmbete cu banii de pensie pe care îi primise în ziua respectivă. Cadavrul a fost găsit în apropiere de o baracă improvizată, locul unde bărbatul obişnuia să dormă, susţin vecinii săi.

Decesul a fost constatat de un echipaj al Ambulanţei, iar autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care a murit bărbatul.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)