Imagini cu Ionuț și fratele său, cu câteva minute înainte de a fi ucis de câini (VIDEO)

Imagini cu Ionuț și fratele său, cu câteva minute înainte de a fi ucis de câini (VIDEO)

Se știe exact ce făceau Ionuț, copilul omorât de o haită de câini, și fratele său, Andrei, cu puține momente înainte de a avea loc tragedia. Imaginile de pe o cameră de supraveghere din Parcul Tei arată cum cei doi se jucau înainte ca micuţii să treacă de gardul către terenul părăsit. Copiii alergau nesupravegheați, iar din imagini bunica lipsește.

Cei doi fraţi se jucau nestingheriți şi nesupravegheați, mai ales că din imagini lipseşte bunica băieților.

Andrei, fratele mai mare al lui Ionuţ, este cel care apare primul. Aleargă pe aleea principală, pe lângă fântână, prea repede pentru fratele lui, de numai 4 ani, care a rămas mult în urmă.

Ionuţ Anghel ajunge în obiectivul camerei de supraveghere la aproape un minut distanţă de fratele său. Micuţul fuge cât poate de repede, dar nu-l poate ajunge, iar atunci când nu-şi mai vede fratele, se opreşte derutat la intersecţia a două alei.

În aceste imagini, băieţii se îndreptă spre celălat capăt al parcului, probabil spre locul unde au ieşit. Micuţii se pare că au continuat să alerge, până au făcut o tură completă în jurul fântânilor din parc, iar în capăt au ajuns la locul mărginit de gardul spart, gard pe care aveau să-l şi treacă spre locul unde s-a produs tragedia.

De la ora 9 şi 23 de minute, fraţii Anghel nu mai apar pe imaginile celor 9 camere de supraveghere situate în mijlocul parcului şi care „acoperă” o bună parte din aleea principală. Nici chiar după ora 10.30, atunci când se presupune că bunica le-a sesizat lipsa şi a pornit să-i caute.

Imagini cu Ionuț și fratele său, cu câteva minute înainte de a fi ucis de câini

Embed:

Tags:
Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia