IMAGINI ȘOCANTE! Un tată și-a aruncat copiii pe geam, dintr-o clădire în flăcări (VIDEO)

IMAGINI ȘOCANTE! Un tată și-a aruncat copiii pe geam, dintr-o clădire în flăcări (VIDEO)

Salvare spectaculoasă din flăcări, în Rusia. Un tată disperat şi-a aruncat copiii de la ultimul etaj al blocului în timpul unui incendiu de proporţii.

Bărbatul nu avea nicio şansă de a mai fi salvat de pompierii care încercau să ajungă la victime prin apartamentul în flăcări. Aşa că a decis să rişte totul. Şi-a aruncat, unul câte unul, copiii, de la ultimul etaj al blocului în care locuia.

IMAGINI ȘOCANTE! Un tată și-a aruncat copiii pe geam, dintr-o clădire în flăcări

#DIRECT_ONE_8str33#

A devenit viral însă gestul impresionant al oamenilor de pe stradă care, văzând tragedia, au reacţionat imediat. Au improvizat o trambulină din haine, în care copiii au fost salvaţi.

La final, și bărbatul a sărit pe geam. Ca prin miracol toți cei 4 protagoniști ai scenelor de groază au scăpat fără nicio zgârietură.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie
09:03 - Cazanciuc, despre legea care pedepsește cu închisoarea cu executare șoferii băuți sau drogați ce produc accidente mortale: Pur și simplu nu ne putem uita cum sunt oameni uciși pe străzi, apoi șoferii vinovați se pot urca iar la volan (VIDEO)