Îmbrânceli şi certuri între credincioşi la moaștele Sfintei Parascheva: A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca spiritele să se calmeze (VIDEO)

Îmbrânceli şi certuri între credincioşi la moaștele Sfintei Parascheva: A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca spiritele să se calmeze (VIDEO)
Foto: doxologia.ro

Îmbrânceli şi certuri între credincioşi la moaștele Sfintei Parascheva. Mai mulţi pelerini care au stat ore în şir la rând pentru a atinge moaştele Sfintei, s-au revoltat după ce un grup de credincioşi a încercat să treacă în faţă. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca spiritele să se calmeze, informează B1 TV.

Scandalul a pornit de la faptul că un grup de aproape de 100 de persoane a vrut să intre în Mitropolie fără să stea la coadă. Pelerinii au fost direcţionaţi pe lângă culoarul de acces, ceea ce i-a nemulţumit pe cei de la rând. A fost nevoie ca oamenii legii să intervină pentru ca situaţia să se calmeze.

Raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva i se vor alătura moaștele Sfântului Neofit Zavoratul, care vor fi aduse miercuri dimineață de la un lăcaș de cult din Cipru. Moaștele vor rămâne la Iași până duminică.

Îmbrânceli şi certuri între credincioşi la moaștele Sfintei Parascheva: A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca spiritele să se calmeze

#DIRECT_ONE_x3d086#

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani