Împăratul romilor Iulian anunță excluderea fraților Cioabă din comunitate

Împăratul romilor Iulian anunță excluderea fraților Cioabă din comunitate

Împăratul Iulian anunţă că cei doi fraţi Cioabă nu mai au coroane, decizie care ar fi fost luată de cptre 63 de ONg-uri ale etniei rome. Lucru atacat însă imediat de la Sibiu de fraţii Cioabă.

Împăratul Iulian are probleme, spune Dorin Cioabă, regele Internaţional al romilor. În plus, acesta susţine că doar staborul poate decide asupra retragerii coroanelor.

Cei doi romi au catalogat afirmațiile Împăratului Iulian ca fiind aberații.

”Se discută despre ei de 4 zile în rândul romilor din întreaga țară. Au fost convocate 63 de ONG uri ale romilor, toată lumea a dat același veridict acestor regi neîncoronați, acestor copii orfani. Rămâne ca luni-marți să dăm publicității exact ce s-a discutat”, a spus împăratul autoproclamat al romilor.

Acesta insistă că fii lui Florin Cioabă nu au cum să mai fie regi niciodată, fiind deja excluși din comunitate.

Împăratul este contrazis însă chiar de regii Cioabă. Cei doi frați spun că titlurile sunt onorifice și doar staborul poate decide asupra retragerii lor.

”Este un om care are probleme mintare. Este o familie care nu reprezintă nimic. Declarațiile lui demult nu mai produc efecte în comunitate. O astfel de hotărâre nu se ia decât de stabor. Eu sunt președintele staborului din România, nu s-a întrunit niciun fel de ședință. Sunt niște închipuiri ale acestui personaj negativ împreună cu celălalt, Dan Stănescu. Sunt doi indivizi care au fost demult excluși din comunitate. Nu mai reprezintă pe nimeni. Deciziile lor sunt caraghioase”, susține Dorin Cioabă.

Aceeași părere o are și fratele acestuia, Daniel Cioabă, care insistă că titlurile onorifice nu implică ca nimeni să le fie lor supus.

Afirmațiile frațiilor Cioabă sunt susținute și de alți lideri ai comunității rome.

”Noi vom avea o întâlnire pe partea Banatului cu Dorin Cioabă, în săptămâna care urmează și efectiv cred ca nu este normal ce fac împăratul Iulian și celălalt rege Stănesc pentru că nici ei efectiv nu sunt înscăunați”, susține liderul romilor din Banat, Rudolf Stancu.

Regii Cioaba risca sa ramana fara coroane

Embed: