În căutarea lui Victor Ponta. Dragnea: Nu ştiu unde este. Important e să-şi pună ordine în gânduri

În căutarea lui Victor Ponta. Dragnea: Nu ştiu unde este. Important e să-şi pună ordine în gânduri

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus sâmbătă, la Brașov, că nu știe unde este premierul Victor Ponta, dar că este important ca acesta să-și pună gândurile în ordine și să treacă peste momentele grele, scrie Mediafax.

Ponta nu a mai avut nicio ieșire publică de joi, de când a fost trimis în judecată pentru complicitate la evaziune fiscală și fals în înscrisuri, în dosarul Turceni-Rovinari.

„Nu ştiu unde este. Eu nu-l sun să-l verific unde este şi nici nu mă interesează foarte tare. Important e să-şi pună ordine în gânduri şi să aibă capacitatea să treacă peste aceste momente foarte grele”, a spus Dragnea, fiind întrebat dacă a vorbit cu Ponta sau dacă știe unde este acesta.

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi în judecată, în stare de libertate, fiind acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălarea banilor și complicitate la evaziune fiscală în dosarul Turceni-Rovinari. În același dosar, senatorul Dan Șov a fost trimis în judecată, în control judiciar. (Detalii AICI)