Încă o plecare de la Digi24. Prezentatoarea Adriana Nedelea părăsește postul de știri după 6 ani

Încă o plecare de la Digi24. Prezentatoarea Adriana Nedelea părăsește postul de știri după 6 ani
Foto: Facebook/ Adriana Nedelea

Încă o plecare de la Digi24. Prezentatoarea Adriana Nedelea și-a încheiat activitatea cu postul de știri al RCS&RDS și-a încheiat activitatea vineri, 1 martie, la exact 6 ani de când s-a alăturat echipei, anunță paginademedia.ro.

“1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou.

Primavara placuta, tuturor!”, a scris Adriana Nedelea pe Facebook.

Televiziunea de știri Digi24 trece printr-o perioadă agitată. Reprezentanții acesteia au anunțat închiderea posturilor locale, iar colaborarea cu mai mulți redactori, reporteri și producători s-a încheiat. De asemenea, contractele mai multor prezentatori s-au încheiat. Printre aceștia, Tudor Mușat, Liana Alexandru sau Mariana Pop.