Incendiu de proporții la o fabrică de cauciucuri din municipiul Dej. Pompierii se luptă cu flăcările

Incendiu de proporții la o fabrică de cauciucuri din municipiul Dej. Pompierii se luptă cu flăcările
Incendiu de proporții la o fabrică de cauciucuri din municipiul Dej. Pompierii se luptă cu flăcările. Sursa Foto: Youtube/Captură Video/ Dej24 Știri din Dej

Un incendiu uriaş a izbucnit în jurul orei 12:00 la o fabrică de cauciucuri de pe strada Henri Coandâ din municipiul Dej, potrivit dej24.ro.

Zeci de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor, iar o hală este în pericol de prăbuşire.

Fabrică din Dej, cuprinsă de flăcări uriașe

Din primele informații, fabrica IMM din Parcul Industrial Dej a fost cuprinsă de flăcări. În urma apelului la 112, la fața locului intervin autospeciale ale pompierilor din întreg județul Cluj, dar și din Bistrița-Năsăud.

„În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej.

Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe