Incendiu de proporții la un complex de agrement din Petroșani. 50 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările (VIDEO)

Incendiu de proporții la un complex de agrement din Petroșani. 50 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările (VIDEO)

Un incendiu de proporții a izbucnit joi noapte, la o anexă a clubului Keops. Flăcările au fost atât de violente încât și pompierii care se aflau în tură liberă au fost chemați la serviciu pentru a-și ajuta colegii. În total, la fața locului au intervenit șapte autospeciale, o ambulanță tip B1 și 50 de pompieri, informează B1 TV.

Focul a fost cu atât mai puternic cu cât el cuprinsese o construcție din lemn a complexului de agrement.

Incendiu de proporții la un complex de agrement din Petroșani

#DIRECT_ONE_s47f9f#

”În 2015, inspecția de prevenire a făcut controale ample în toate locațiile de acest gen din Hunedoara, iar complexul a fost sancționat tocmai din cauza lipsei autorizației pentru securitatea la incendiu.

Localul a fost închis imediat după, dar sunt modificări legislative care permit proprietarilor de astfel de obiective să-și obțină autorizația până la mijlocul anului următor, așa că el a fost redeschis”, a declarat pentru B1 TV Anemona Doda, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Ultima oră