Incendiu PUTERNIC la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași: Pompierii intervin de URGENȚĂ (VIDEO)

Incendiu PUTERNIC la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași: Pompierii intervin de URGENȚĂ (VIDEO)

UPDATE Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare „I.M.Georgescu” din Iaşi a fost stins miercuri dimineaţa, după mai bine de şase ore de la izbucnire, au informat reprezentanţii IGSU.

„În acest moment, militarii verifică dacă există focare ascunse. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 metri pătraţi”, potrivit IGSU.

Managerul Institutului de Chirurgie Cardiovasculară, prof.univ.dr Grigore Tinică, a declarat că incendiul a afectat mai multe saloane şi blocul operator, precum şi un depozit, potrivit Agerpres.

Pompierii intervin, miercuri dimineaţa, de mai bine de şase ore, pentru stingerea unuiincendiuizbucnit la etajul şase al Institutului de Boli Cardiovasculare,

În urma incidentului, 18pacienți au fostevacuaţi de urgenţă şi transferaţi în alte unităţi medicale.

„ISU Iaşi a fost solicitat la ora 00:30 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul 6 al Institutului de Boli Cardiovasculare. Se intervine pentru lichidare cu opt autospeciale de stingere a incendiului şi autoscara. Un angajat alspitalului care a fost surprins într-o încăpere s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital. 18 pacienţi, de la etajele 4 şi 5 au fost evacuaţi în siguranţă. După finalizarea intervenţiei voi reveni cu date legate de pagube şi cauza probabilă a incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Potrivit unor surse, incendiul ar fi izbucnit din cauza supraîncălzirii instalaţiei electrice, care este veche.

LIVE cu incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi

Tags: