Iaşi: Alarma privind izbucnirea unui nou incendiu la Institutul de Boli Cardiovasculare s-a dovedit a fi falsă. Ce a provocat panica

Iaşi: Alarma privind izbucnirea unui nou incendiu la Institutul de Boli Cardiovasculare s-a dovedit a fi falsă. Ce a provocat panica

UPDTAE: Informațiile privind izbucnirea unui noi incendiu laInstitutul de Boli Cardiovasculare din Iași au fost infirmate. Alarma care s-a dovedit a fi falsă a fost dată de faptul căaburul de la apa care s-a scurs pe grinzi a fost confundat cu fumul produs de un eventual incendiu.

Încă un incendiu a izbucnit la Institutul de Boli Cardiovasculare din „I. M. Georgescu” Iași.

Incendiul a izbucnit la etajul 6, în același loc în care a avut loc și incendiul din cursul nopții de marți spre miercuri, informează Agerpres.

„Un apel primit la serviciul 112 ne anunţa că a izbucnit un nou incendiu la Institutul de Boli Cardiovasculare. Incendiul este la acelaşi etaj, etajul 6, unde a izbucnit şi în cursul nopţii. Un echipaj s-a deplasat la faţa locului pentru a afla care e situaţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Incendiul de peste noapte a afectat o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, iar pentru stingerea focului a fost nevoie de mobilizarea a 62 de pompieri, intervenţia a opt autospeciale de stingere şi a autoscării.

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)