Incendiu la o pensiune din Arad: 16 persoane au fost evacuate (VIDEO)

Incendiu la o pensiune din Arad: 16 persoane au fost evacuate (VIDEO)

O pensiune aflată la marginea municipiului Arad a luat foc în nopatea de sâmbătă spre duminică, 16 persoane fiind evacuate.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, a declarat că o persoanăa fost rănită în timp ce încerca să iasă din pensiune, fiind ulterior transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

”Incendiul s-a produs în jurul orei trei. În momentul sosirii forțelor de intervenție ale Detașamentului Arad, adică doi ofițeri, 16 subofițeri, cinci autospeciale, dintre care două de stingere, una de capacitate mărită, una de capacitate medie, o autospecială de lucru la înălțime, s-a constatat ca incendiul se manifesta geralizat la spălătoria pensiunii, propagat la camere. În interior erau 16 persoane care s-au autoevacuat. În timpul autoevacuării, una dintre presoane a suferit anumite traumatisme, prezentând dureri la coloană și la un picior. A fost preluată de un echipaj al serviciului de ambulanță și transportată la spital. Persoana rănită a fost transportată stabilă, cooperantă, la spitalul județean”, a declarat George Pleșca.

”După aproximativ trei ore și jumătate, incendiul a fost evacuat, pensiunea suferind mai multe daune. Au ars complet instalațiile din interiorul spălătoriei, a ars mobilierul din două camere iar alte trei camere sunt degradate”, a mai spus reprezentantul ISU Arad.

Incendiu la o pensiune din Arad: 16 persoane au fost evacuate

#DIRECT_ONE_m9dte3#