Incendiu violent la o locuință în județul Giurgiu. Trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat

Incendiu violent la o locuință în județul Giurgiu. Trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat
Foto simbol: Pixabay

Un incendiu violent a curpins un imobil din localitatea Valea Bujorului, județul Giurgiu, iar în locuință salvatorii au găsit, sub dărâmături, trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 74 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, transmite Agerpres.

Giurgiu: Incendiu violent la o locuință; trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat

„ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de miercuri spre joi să intervină în localitatea Valea Bujorului după ce o casă a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent în interiorul camerelor şi la acoperiş, iar unul dintre pereţii casei şi tavanul s-au prăbuşit. Din cauza faptului că era noapte, flăcările au fost observate târziu de vecinii care au sunat la 112 şi au spus pompierilor că în casă locuieşte un bătrân. Salvatorii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului dar, din nefericire, bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit carbonizat, sub dărâmături”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Cel mai probabil, tragedia a fost provocată de jarul sau de scânteile provenite de la sistemul de încălzire, conform cercetărilor de la fața locului, arată cercetările efectuate la fața locului.

Ultima oră
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)
18:04 - Alexandru Arșinel s-a pensionat. Contractul său de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit
17:49 - Record de infecții Covid în Germania, peste 200.000 în ultimele 24 de ore. Se ia în considerare vaccinarea obligatorie (VIDEO)
17:44 - Fiecare al 5-lea german, antisemit?
17:29 - Delia critică dur ultimul sezon din Asia Express. De ce nu ar participa niciodată la emisiune: Am văzut lucruri de care mi-ar fi rușine
17:26 - COSR suspendă finanțarea FR Schi-Biatlon. Federația a lăsat-o acasă pe Ania Caill, deși schioara adusese României un loc suplimentar la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing
17:23 - Lucian Bode anunță pedepse mai aspre pentru încălcarea regulilor de circulație. Comportamentul agresiv la volan se va sancționa cu amendă și cu suspendarea permisului (VIDEO)
17:21 - Mașinile electrice, tot mai populare printre români. Aproape 13.000 sunt deja înmatriculate în țara noastră