Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei adolescente de 14 ani

Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei adolescente de 14 ani
Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei adolescente de 14 ani. Sursa: Freepik

Un instructor de dans în vârstă de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore de 14 ani, transmite IPJ Dâmbovița. Potrivit autorităților, incidentul ar fi avut loc în luna aprilie.

În cursul zilei de joi, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Găeşti, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.

A agresat sexual o minoră de 14 ani

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au realizat probatoriul privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 din Codul penal, de către un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din oraşul respectiv. Bărbatul este bănuit că, în luna aprilie, în calitate de instructor de dans, ar fi agresat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani”, precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit G4Media.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Urmăriți B1TV.ro și pe