Intervenție contracronometru în Parcul Comana din județul Giurgiu! O parapantă s-a prăbușit, iar două persoane au fost rănite (VIDEO)

Intervenție contracronometru în Parcul Comana din județul Giurgiu! O parapantă s-a prăbușit, iar două persoane au fost rănite (VIDEO)

Intervenție contracronometru în Parcul Comana din județul Giurgiu! O parapantă cu motor s-a prăbușit, duminică după-amiază, iar două persoane au fost rănite.

Incidentul a fost semnalizat la numărul de urgență 112, unde s-a anunțat că două persoane s-au prăbușit cu parapanta în lacul din Parcul Comana din județul Giurgiu.

Cele două victime au fost scoase din apă de un martor, iar ulterior cea aflată în stare gravă a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD, în timp cealaltă victimă a fost transportată cu o ambulanță.

Parcul Național Comana este situat la mai puțin de o oră de Capitală, unde se organizează mai multe activități de agrement, printre care și zborul cu parapanta cu motor.

Intervenție contracronometru în Parcul Comana din județul Giurgiu

#DIRECT_ONE_48957e#

Ultima oră
20:55 - Israelul aprobă vaccinarea împotriva COVID-19 la copiii vulnerabili cu vârsta între 5 și12 ani
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)
20:05 - CNAIR anunță restricții de circulație în aproape toată țara, din cauza caniculei
20:03 - Schimbări la procedura adopției copiilor, adoptate de Guvern. Birocratizarea excesivă va fi eliminată
20:01 - Un turist ceh dat dispărut a fost căutat pe munte de salvamontiști. Bărbatul a fost găsit în gara din Braşov
19:45 - George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială (VIDEO)
19:24 - Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, cu anumite concesii
19:15 - Raed Arafat: De exemplu, ca să nu se închidă, la creșterea incidenței accesul în restaurante la interior ar putea fi permis doar persoanelor vaccinate. Nu cred că vorbim de discriminare (VIDEO)